T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
NİĞDE / BOR - Sevim ve Abdullah Altundal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Sabit TAŞDEMİR - Müdür Başyardımcısı

 

15.12.1972 SİVAS Gemerek doğumluyum. İlköğrenimimi Tatlı pınar ilkokulunu bitirdikten sonra, Ortaöğrenimimi Gemerek İmam Hatip ortaokulunda tamamladım. Lise öğrenimimi Gemerek Endüstri Meslek Lisesini tamamladıktan sonra,  1991 Yılında Lise Mezunlarının Mesleki Eğitim (LİMME) Projesi kapsamında örgün Sağlık Meslek Lisesi Sağlık Memurluğu programına devam ederek Sağlık Meslek Lisesinden Sağlık Memuru olarak mezun oldum.

    15.11.1995 yılında kayseri Barbaros Sağlık Ocağı, Refik Saydam Sağlık Ocağı ve Kayseri Devlet Hastanesi’nde Sağlık memuru olarak görev yaptım. 2003 yılında Kayseri Erkilet Sağlık Eğitim Enstitüsü Toplum Sağlığı Bölümü’nden mezun oldum. 11.11.2003 yılında Van Erciş Sağlık Meslek Lisesi’nde Meslek Dersleri Öğretmeni olarak göreve başladım. 2007 yılında Konya Çumra Sağlık Meslek Lisesine atandım. 2010 yılında Bor Sağlık Meslek Lisesinde göreve başladım.

  Halen Bor Sevim ve Abdullah Altundal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktayım. Evli ve 2 çocuk babasıyım.