NİĞDE / BOR - Sevim ve Abdullah Altundal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Sevim ve Abdullah Altundal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mehmetcik Mahallesi Bor/Niğde
Vizyon
Milli ve manevi değerlere bağlı,ahlâkî, insanî, kültürel değerleri benimseyen, koruyan ve geliştiren, bilimsel ve teknik esaslara ve yeniliklere açık ve bunların gereğine inanmış,Ülkemizin içinde bulunduğu şartları ve ihtiyaçları bilen,Ülkemizin, ulusumuzun çıkarlarını kendi çıkarlarından önde tutmayı ilke edinen, zamana karşı yarışan, dinamik, aktif, araştırmacı, müteşebbis kimlik taşıyan, beden, zihin, ahlâk, ruh ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı bir biçimde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere sahip olan, topluma karşı sorumluluk duyan, yapıcı, verimli özellikleri taşıyan,eğitimini aldığı meslek alanında kendisini iyi yetiştirerek, sağlık sektörünün yardımcı sağlık personeli ihtiyacına cevap verebilen, bilimi ve teknolojiyi rehber olarak alan,çağdaş, laik, Atatürkçü bireyler yetiştirmek ve iyi bir toplum oluşturmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin, İlgi, istek ve yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, öz güvenli olmalarını sağlamak; Sağlık sektöründe ihtiyaç duyulan yardımcı sağlık personeli açığını kapatmak için, çağın gerektirdiği teknolojik gelişmelerin farkında ve gerekli araç ve gereçleri en iyi şekilde kullanabilen, Hizmet verdiği insanlarla iyi iletişim kuran, Mesleki bilgiyi en üst düzeyde edinen ve etik değerler çerçevesinde kullanabilen, Mesleğinin kutsallığına inanmış bireyler yetiştirerek, en çok tercih edilen bir kurum olmaktır.
okul servisleri ve minibüsler
var